Tuzi: Oduzeto 75 paketa cigareta „Merlin“
Ilustracija

Bez akciznih markica

Tuzi: Oduzeto 75 paketa cigareta „Merlin“

Službenici Sektora granične policije Tuzi pronašli su i oduzeli 750.000 cigareta bez akciznih markica.

Službenici Odjelenja granične bezbjednosti Tuzi su 9. oktobra oko 17,30 časova, postupajući po operativnoj informaciji, u blizini putnog pravca Tuzi – Mataguži primjetili kombi vozilo marke „Renault Trafic“, podgoričkih registarskih oznaka, čiji je vozač pokušao da izbjegne patrolu policije na način sto je naglo skrenuo i velikom brzinom se udaljio.

"Brzom akcijom policije i pretragom terena pronađeno je vozilo bez vozača u blizini jedne napuštene kuće. Pregledom kombi vozila pronađeno je 75  paketa u kojima se nalazilo 750 000 cigareta marke „Merlin“ bez akciznih markica i jedna ručna radio veza", saopštila je jutros Uprava policije.

Kako se dodaje, oko 18h na lice mjesta se pojavio Ž.Đ. (38) iz Podgorice i kazao da je on upravljao navedenim vozilom.

"Lice, motorno vozilo i ručna radio veza su predati službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, dok su cigarete predate službenicima Uprave carina - Odsjeku za suzbijanje krijumčarenja, radi daljeg postupanja.O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se izjasniti o kvalifikaciji ovog događaja", zaključuje se u saopštenju UP.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.