Nejmar ostvario san bolesnoj djevojčici (FOTO/VIDEO)
Nejmar

Posjetio je i ispunio najveću želju

Nejmar ostvario san bolesnoj djevojčici (FOTO/VIDEO)

Nejmar je boravak u Brazilu iskoristio da posjeti bolesnu djevojčicu Anu Klaru i tako joj ispuni jedan od najvećnih snova.

Anini roditelji su nedavno na internet postavili video u kome njihova ćerka govori o želji da upozna fudbalskog asa. Nejmar je iskoristio prvu priliku da posjeti Anu.

Ana Klara boluje od rijetkog Hačinson-Gilfordovog sindroma.

f41b506cd3171e9a4ed215297d670992

Ta bolest utiče na mišiće, kožu i krvni sistem, a tijelo oboljele djece brzo stari, pa i smrt nastupa često do 20. godine života.

"Sve je u ljubavi", napisao je Nejmar ispod jedne slike sa Anom koju je podijelio na društvenim mrežama.

9b54cb5d6f05fcaca60d4e7017b31b43

A pored druge je dodao:

"Sanjaj koliko god možeš i nikad ne odustaj".

Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.