Talačka kriza u Hrvatskoj: Držao komšije za taoce i prijetio bombom(VIDEO)
Foto: Screenshot

Nepoznati razlozi

Talačka kriza u Hrvatskoj: Držao komšije za taoce i prijetio bombom(VIDEO)

Muškarac srednjih godina, iz nepoznatih razloga, u hrvatskoj Požegi držao je kao taoce komšije i njima i policiji prijetio bombom.

Policija je nakon nekog vremena na sigurno izvela susede, a za sada nije poznato šta se dešava sa napadačem. Kako navodi portal 034, muškarac ima psihičkih problema i od ranije je poznat policiji. Privođen je najmanje nekoliko puta, piše portal, a prenosi B92.

Prema pisanju portala 034 policija je na lice mjesta došla nakon poziva jednog od komšija, a dotični je prilikom dolaska policije prijetio da će ubiti i policajce.

- Neki dan je policija već bila kod njega i bilo je opsadno stanje, jako puno policije. Nekako se sve to stišalo. Problematičan je taj čovjek. Kažu da je bio u zatvoru i nije baš bio prijateljski naklonjen prema nama susjedima – kazali su stanari toga kvarta ne želeći puno govoriti o problematičnom susjedu.

Navodno, otmičar je brat "budućeg", kako se po Požegi uveliko govori, načelnika PU Požeško-slavonske.

Na mjesto događaja raspoređena je interventna policijska jedinica, a iz Osijeka se uputila i specijalna policija.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.