Ruski Suhoj skliznuo sa piste, posada poginula
Foto:Sputnjik

Sirija

Ruski Suhoj skliznuo sa piste, posada poginula

Ruski Suhoj Su-24 skliznuo je danas sa piste tokom polijetanja u Siriji i posada aviona je poginula, saopštilo je danas rusko Ministartsvo odbrane.

Nesreća se dogodila u vonoj bazi Hmejmim u Latakiji, dok je avion povećavao brzinu pred polijetanje, prenio je Tanjug pozivajući se na TASS.

Avion se nalazio u borbenoj misiji, navodi ruska novinska agencija.

Posada aviona nije uspjela da se katapultira i oni su poginuli, stoji u saopštenju ruskog Ministarstva, u kome se dodaje da nije pričinjena nikakava materijalna šteta.

Uzrok nesreće ruskog aviona Su-24, kako prenosi Sputnjik, mogao bi da bude tehnička neispravnost letjelice, dodaje se u saopštenju. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.