Srbija: Voz na ulazu u Grdeličku klisuru smrskao automobil
Ilustracija

Dvije osobe povrijeđene

Srbija: Voz na ulazu u Grdeličku klisuru smrskao automobil

Dvojica muškaraca od kojih jedan teže, povrijeđeni su kada je automobil u kojem su bili udario voz na pružnom prelazu u blizini Sarajevskog mosta, na ulazu u Grdeličku klisuru, potvrdili su Beti putnici u tom vozu i u ljekari u Opštoj bolnici Leskovac.

"Jedan od muškaraca iz vozila je u teškom stanju i ljekari se bore za njegov život. Hitno je prebačen za Niš. Drugog smo sa prelomom tri rebra primili na Odjeljenje hirurgije", kazao je direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević, prenosi agencija.

Očevici su rekli da je automobil smrskan i da je do sudara došlo na prelazu gdje nema rampe, već samo Andrijin krst koji se koristi kao znak koji najavljuje prugu bez rampe.

Do tragedije je došlo sinoć oko 20.30 sati. 

Željeznički saobraćaj je zbog uviđaja bio u prekidu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.