Kolašin: Požar u štali, izgorjelo 15 tona sijena
Ilustracija

Veliki gubitak za mladog farmera

Kolašin: Požar u štali, izgorjelo 15 tona sijena

Štala farmera Željka Bulatovića je izgorjela u požaru koji je u nedjelju zahvatio taj objekat. U njemu se nalazilo 15.000 kilograma sijena koje je bilo spremljeno za zimu i koje je kompletno izgorjelo, piše Pobjeda.

Juče je ekipa kolašinske policije izvršila uviđaj po nalogu Osnovnog državnog tužioca i istraga je u toku.

Prema nezvaničnoj verziji, požar je uzrokovan strujnom varnicom. Pod pritskom snijega pao je orah koji se nalazio u blizini strujnih žica, došlo je do njihovog spajanja i varničenja.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja su došli na lice mjesta, ali nijesu uspjeli da zaustave vatrenu stihiju.

Željko Bulatović je mladi farmer koji se na svom imanju u Gornjem Lipovu ozbiljno posvetio stočarskoj proizvodnji sa 12 mliječnih krava. Štalu koja je izgorjela je nedavno sagradio i imala je više od 50 kvadrata.

Preostalo mu je da uz pomoć i razumijevanje pokuša da prije zime izgradi novu štalu, a veliki problem će biti i nabavka sijena, navodi Pobjeda.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.