OVAJ model pantalona je zaludio internet (FOTO)
Foto: boredpanda

Pileći batačići ili šargarepa?

OVAJ model pantalona je zaludio internet (FOTO)

U posljednje vrijeme sve češće viđamo modne kreacije raznih dizajnera, koje se proslave upravo po svojoj neobičnosti.

To dokazuju i ove narandžaste pantalone koje su postale pravi hit na internetu. Vrećastog oblika, one podsjećaju na oblik dimija ili šalvara, ali kada se obuku poprimaju sasvim drugačiji izgled.

8688b992ace20c5a9378333c9fb90bfa

Mnoge asociraju na lijepo spremljene pileće batačiće ili na šargarepu, te u njima vide još jednu grešku dizajnera koja sigurno neće zaživjeti.

d9df3f35f9fb4489f91f26ffbbde291c

Ipak, mnogi su mišljenja da ovaj kroj pantalona definitivno ulazi u modu, te da u kombinaciji sa visokim štiklama odlično stoje.

Savršena.com

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.