ONA je najljepša žena na svijetu
Bijonse

Zvanično proglašena

ONA je najljepša žena na svijetu

Američka pjevačica Bijonse zvanično je proglašena najljepšom ženom na svijetu.

BuzzNet je objavio da je pop diva pobijedila indijsku ljepoticu Prijanku Čopru i osvojila prvo mjesto po ljepoti. 

RnB diva, supruga hiphop mogula i mama malene Blu Ajvi Bijonse Nouls, vratiće se tako na scenu sa porodiljskog bogatija za titulu najljepše žene na svijetu. Inače, ovo nije prvi put da se okiti ovim priznanjem- 2012. godine magazin "People" presudio u korist njene ljepote.

26751450559db7048ef262318056950w640

Trostruka mama nije krila da je oduševljena zbog laskave titule, a američkim medijima rekla je da su, ipak, djeca svrja njenog postojanja. 

Paparazi su je slikali prethodnog vikenda u noćnom izlasku sa suprugom. 

Možda su baš slavili laskavo priznanje.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.