Žiri potvrdio: Otkazano snimanje Zvezda Granda
Žiri Zvezda Granda

Nakon skandala

Žiri potvrdio: Otkazano snimanje Zvezda Granda

Snimanje emisije "Zvezde Granda" koje je trebalo danas da se je otkazano.

Naime, snimanje je bilo zakazano za ponedjeljak i čitava ekipa trebalo je da se sastane u "Grandovom" studiju u Košutnjaku, gdje je trebalo da snime nekoliko epizoda. Međutim, snimanje je otkazano.

Još uvijek nije poznato koji je tačan razlog sukoba i zbog čega se emisija "Zvezde Granda" ne daje regularno, te kasni sa emitovanjem, kao što je juče bio slučaj.

Ovu informaciju je potvrdila i pjevačica i članica žirija Viki Miljković.

"Snimanja nema, ali detalje ne znam", rekla je. S druge strane, Snežana Đurišić kaže da se nada da će sve biti u najboljem redu.

"Ne znam, još uvijek nisam upućena u to i nisam ispratila šta se poslednjih nedjelja pisalo jer puno radim. Očigledno je došlo do nekog problema, ali ja mislim da će se sve riješiti i biti u redu", dodala je Snežana.

Podsjetimo, nova sezona "Zvezda Granda" trebalo je da počne prošle nedjelje. Međutim, prva emisija se nije emitovala, a činilo se da će ista situacija biti i juče, međutim, epizoda je puštena nakon reprize TLZP, oko 22 časa.

 

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.