Uhapšen Podgoričanin: Opljačkao knjižaru uz prijetnju kuhinjskim nožem
Ilustracija

Ukrao 304 eura

Uhapšen Podgoričanin: Opljačkao knjižaru uz prijetnju kuhinjskim nožem

Podgorička policija 7. oktobra uhapsila je B.M. (27) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu knjižare „Antena“ u ulici Pohorskoj.

"Naime on je, kako se sumnja, 6. oktobra oko 20 časova i 25 minuta maskiran ušao u knjižaru i uz prijetnju većim kuhinjskim nožem od zaposlene Lj.R. zahtijevao da mu preda dnevni pazar. On je tom prilikom, sumnja se, otuđio novac u iznosu od 304 eura i udaljio se u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz Uprave policije.

Postupajući po prijavi policijski službenici su preduzeli niz mjera i radnji u cilju identifiikacije, lociranja i lišenja slobode ovog lica.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se B.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.