BP: Pjevali za Amara, do sada prikupljeno 30 hiljada dolara
Prepuna sala Centra za kulturu

Održan humanitarni koncert

BP: Pjevali za Amara, do sada prikupljeno 30 hiljada dolara

U bjelopoljskom Centru za kulturu sinoć je održan humanitarni koncert za pomoć dječaku Amaru Drndaru iz Bijelog Polja.

Humanitarni koncert ''Svi smo uz Amara''  organizovao je Bjelopoljac Vlado Drobnjak. Za Amara su dva sata pjevali poznati crnogorski muzičar Danijel Alibabić uz pratnju polaznika škole pjevanja "Dmol" iz Podgorice ali i novootvorene škole iz Bijelog Polja.

Bjelopoljci su još jednom prošli ispit humanosti budući da su se odazvali u velikom broja a sala je bila popunjena do poslednjeg mjesta.

Alibabić je neko ko uvijek rado učestvuje u humanitarnim akcijama. Drago mu je kaže i što Bijelo Polje  diše punim plućima i uživa u dobroj muzici.

"Zadovoljan sam što smo ovim putem svi napravili jedan human gest i pomogli malom Amaru. Drago mi je što Bijelo Polje živi kroz muziku. Koliko sam uspio vidjeti, sva mjesta su bila popunjena, i to je pravi uspjeh koncerta", kazao je Danijel nakon nastupa. Dodaje da odziv pokazuje da Bijelo Polje prepoznaje kvalitet i prave vrijednost. On je čestitao Bjelopoljcima na humanosti.

2227939214459888187710534182333070814274606n

Sa nastupa, foto:Facebook

Malom Amaru je dijagnostifikovan tumor na mozgu i kičmenoj moždini a za liječenje u Teksasu potrebno je 150 hiljada dolara.

Do sada je za pomoć Amaru organizovano više humanitarnih akcija a prikupljeno je 30 hiljada dolara - kazala je Denisa Drndar Džogović, Amarova tetka.

Kako je kazala, mali Amar je trenutno na terapijama u Teksasu, gdje je počelo njegovo liječenje. 

"Nastavićemo sa prikupljanjem sredstava, jer je još dosta novca potrebno. Očekujemo još humanitarnih akcija. Naši sugrađani su dosta pomogli i ta pomoć nam puno znači" , kazala je ona.

Novac za pomoć Amaru se može uplatiti na žiro-račun: NLB Montenegro banka 530-0700100108064-35 na ime Denisa Džogović. Uplata iz inostranstva na IBEN  CODE: ME25530073050008070010. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.