Budva: Uhapšen maloljetnik zbog razbojništva
ilustracija

Policija intezivno traga za drugom osumnjičenom osobom

Budva: Uhapšen maloljetnik zbog razbojništva

U Budvi je uhapšen maloljetnik osumnjičen za razbojništvo, saopšteno je iz policije.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centar bezbjednost Budva su u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo počinjeno na štetu hipermarketa „Mega“ i tom prilikom lišili slobode maloljetnog S.P. (17) iz Tivta, zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo", saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici intenzivno tragaju za drugom osumnjičenom osobom. 

"Službenici CB Budva su postupili po prijavi da su 06.10.2017 godine oko 21.25 časova u hipermarketu „Mega“ na Jazu, Opština Budva, dva maskirana nepoznata lica uz prijetnju vatrenim oružjem - pištoljem otuđila oko 3000 eura,  Nakon izvršenja krivičnog djela, prema operativnim saznanjima, tada nepoznati izvršiocu su se udaljili  u pravcu Kotora  vozilom marke „Reno Megan“ bez registarskih oznaka", stoji u saopštenju.

Odmah nakon dobijenih saznanja  službenicu CB Budva su u sadejstvu  sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor krenuli u potjeru za navedenim vozilom i licima.

"Nakon 15 minuta  službenici OB Kotor su  izvršili blokadu puta u selu Dub i tom prilikom zaustavili predmetno vozilo i  lišili slobode maloljetnog S.P , zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, dok je drugo lice uspjelo da se udalji sa lica mjesta.Pregledom vozila pronađen pištolj „CZ99“ sa metkom u cijevi pištolja. Drugo lice je identifikovano i radi se na njegovom lociranju i lišenju slobode", navodi se iz policije.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac za maloljetnike koji je naložio da se maloljetni S.P. liši slobode i da mu se privede uz krivčnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. Nakon saslušanja, državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.