Starica stradala, uređaj za sušenje kose se pokvario i zapalio joj glavu
ilustracija

Starica stradala, uređaj za sušenje kose se pokvario i zapalio joj glavu

Osamdesetogodišnja žena poginula je u požaru u mjestu Tomažići u Istri.

Uzrok požara je tehnički kvar na uređaju za sušenje kose-haubi, rekli su u policiji. Požar je izbio u porodičnoj kući u mjestu Tomažići u Istri, a na mjestu požara pronađena je mrtva žena (80).

- Požar je ugašen. Žena nije živjela sama u kući, ali je u trenutku izbijanja požara bila sama - kazala je Nataša Vitasović iz policije.

Službenici policije obavili su uviđaj i utvrdili da je uzrok požara kvar na sušilici za kosu.

- Uzrok požara je tehnički kvar na uređaju za sušenje kose-haubi, pod kojom je žena bila u trenutku nesreće - rekla je policija.

Hauba se u jednom trenutku pregrijala, zapalila, zahvatila kosu, a potom i glavu žene koja je od zadobijenih povreda preminula. Tijelo je prevezeno na patologiju pulske Opšte bolnice radi obdukcije.

24sata.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.