Sud oslobodio oca za ubistvo ćerke kada je sin priznao šta je uradio

Teksas

Sud oslobodio oca za ubistvo ćerke kada je sin priznao šta je uradio

Muškarac iz Teksasa oslobođen je optužbi da je ubio svoju dvogodišnju ćerku nakon što je njegov sedmogodišnji sin priznao da ju je on ubio.

Tužilac je vjerovao da je upravo Entoni Majkl Sanders (33) ugušio djevojčicu u njihovom domu u Vataugai 2015. godine, i to zato što ga je prekidala u igranju igrica na kompjuteru.

"Skaj njuz" prenosi da je otac preminule djevojčice ipak pušten iz zatvora nakon što je utvrđeno da nije kriv za njenu smrt. Istražitelji su naime otkrili da je za to odgovaran njen tada petogodišnji brat, a sve je sam priznao majci.

Dječak je u suzama istražiteljima ispričao da je slučajno na sestru stavio jastuk kad su se igrali, a bio mu je pretežak da ga na vrijeme makne sa nje, prenosi "Jutarnji list". 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.