Ramos produžio ugovor sa
Serhio Ramos

Do 2021.

Ramos produžio ugovor sa "kraljevskim" klubom

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos produžio je ugovor sa "kraljevskim" klubom do juna 2021. godine, prenijeli su španski mediji.

Kako je prenijela Marka, dogovor je postignut tokom prošle sezone, a ugovor je potpisan u tajnosti, bez ikakve objave,prenosi B92.

Ramos je u odličnim odnosima sa predsjednikom kluba Florentinom Peresom i obojica su smatrali da ne treba javno predstavljati novi ugovor, kojim će kapiten Španije ostati na "Santjago Bernabeu" do juna 2021. godine.

Ako ostane do kraja ugovora, Ramos će 16 godina igrati za Real. On je do sada sa klubom osvojio četiri šampionske titule, tri Lige šampiona, dva Kupa kralja, po tri Superkupa Španije i Evrope i dva svjetska klupska prvenstva. 

Marka je navela da će 31-godišnji Ramos novim ugovorom biti jedan od najplaćenijih igrača tog kluba, zajedno sa Kristijanom Ronaldom i Garetom Bejlom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.