DPS: Laži ne mogu da zaustave nezaustavljivo potonuće DF-a
DPS

Reagovali na optužbe DF-a

DPS: Laži ne mogu da zaustave nezaustavljivo potonuće DF-a

Političko posrnuće Demokratskog fronta u svim sferama, zamijenila je očigledna panika u njihovim redovima zbog činjenice da se svakim danom otkrivaju novi detalji njihovog učešća u raznim nepočinstvima kojima se bave istražni organi, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

Iz DPS-a su reagovali na optužbe čelnika Fronta da je gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović uoči parlamentarnih izbora 2016. u Atlas banci zamijenio 100 hiljada dolara koje su kasnije, kako tvrde, iskorištene za kampanju DPS-a.

Kako se navodi u saopštenju DPS-a, u golom strahu za opstanak, DF ovih dana pokušava da lažno optuži što više ljudi, ne bi li još neko potonuo s njima.

"Ali zaboravlja DF da su za to potrebni dokazi, a to je glavni kamen spoticanja u njihovom nastupu. Nikakve dokaze za svoje laži nemaju, niti ih mogu imati. Zato DF nastavlja da radi ono u čemu je najbolji - da izmišlja i kleveće. Ovog puta su odabrali temu koju DF najbolje poznaje, a to je pranje novca. Već je u dosadašnjoj fazi istrage javnosti nedvosmisleno predstavljena i potvrđena kriminalna organizacija koja je upumpala u parlamentarnu kampanju milione ruskih dolara u cilju rušenja Crne Gore", kaže se u reagovanju DPS-a.

Pošto su, kako se dodaje, očito do detalja, kroz lično iskustvo, upoznati sa ovim krivičnim djelom, istu mahinaciju pokušavaju da stave na teret i onima koji sa tim nemaju nikakvih dodirnih tačaka.

"Kroz proces demokratskog sazrijevanja naše društvo je dekriminalizovalo klevetu, pa politički neandertalci iz DF zbog ovih laži ne mogu krivično odgovarati. Jasno je da je za njih demokratija prerano došla i da još nijesu spremni za nju, ali im građani neće dozvoliti da u svom političkom brlogu prljaju časne i poštene ljude", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.