Počeo sajam unikata

TC "Bazar"

Počeo sajam unikata

Sajam "IX Bazar Unikata” počeo je u subotu, 7. oktobra, u 8 h, a za cilj ima prezentaciju široke ponude unikatnih predmeta.

Na sajmu možete pronaći prava mala umjetnička djela izlagača, počev od ručno rađenog nakita, torbi, pa do umjetničkih slika, portreta i još mnogo toga.

IXBazarUnikata2

Izlagači koji se predstavljaju na sajmu ponosni su na višegodišnje iskustvo u izradi unikatnih ručno rađenih predmeta.

IXBazarUnikata1

"Takođe, pored navedenog, posjetioci će imati priliku da čuju savjete, prijedloge i bliže se upoznaju sa tehnikama rada naših izlagača. Svi zainteresovani će biti u prilici da dođu i pogledaju ponudu sajma do nedjelje, 8. oktobra, do 20 h", istakli su iz TC "Bazar".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.