Poraz Srbije u meču punom preokreta, Austrija slavi 3:2
Foto: StarSport

Nova šansa za tri dana u Beogradu

Poraz Srbije u meču punom preokreta, Austrija slavi 3:2

Reprezentacija Srbije izgubila je u Beču od Austrije 3:2 u pretposljednjem kolu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Izabranici Slavoljuba Muslina su propustili šansu da u Beču izbore direktan plasman na SP. U meču punom preokreta, velikih grešaka odbrane i lako primljenih golova, Austrija je slavila sa 3:2.

Srbija je povela preko Milivojevića, Burgštaler je izjednačio, Arnautović potom donio vođstvo, ali je Matić golom u 83. minutu vratio neizvjesnost. Međutim, loša reakcija defanzivaca, Šaubov centaršut u završnici nalazi mjesto u protivničkoj mreži, za trijumf domaćeg tima.

Srbija sada mora u Beogradu za tri dana da savlada Gruziju, jer su Vels i Irska došli do tri boda u svojim mečevima. 

Što se stanja na tabeli tiče, Muslinovi puleni i dalje sve drže u svojim rukama. Pred posljednje kolo imaju 18 bodova, jedan više od Velsa i dva više od Irske. Te dvije selekcije se upravo sastaju u 10. rundi u Kardifu.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.