Policija uhapsila jedno lice zbog droge, drugo u bjekstvu
Ilustracija

Osam kilograma marihuane i deset metaka

Policija uhapsila jedno lice zbog droge, drugo u bjekstvu

Podgorička policija je uhapsila sugrađanina M.Š.(25), dok tragaju za A.Š.(29), nakon što je u njihovoj kući pronašla osam kilograma marihuane i deset metaka.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se M.Š. i A.Š. duži vremenski period bavili krjumčarenjem opojne droge marihuana tipa skanka, koju su, kako se sumnja, nabavljani od, za sada, nepoznatog lica sa namjerom daljeg stavljanja u promet na području Podgorice.A.Š. se nalazi u bjekstvu i policijski službenici ga potražuju zbog sumnje da je ranije počinio krvično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", istakli su iz policije.

Protiv njega je nadležnom tužiocuponijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici, koji je naložio da se M.Š. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Krivičnom prijavom za ovo krivično djelo obuhvaćen je i A.Š.

Rtcg

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.