Andres Inijesta do kraja karijere u Barseloni
Andres Inijesta

Produžen ugovor

Andres Inijesta do kraja karijere u Barseloni

Fudbaler Barselone Andres Inijesta produžio je ugovor sa tim klubom, koji podrazumijeva da će na stadionu Kamp Nou ostati do kraja igračke karijere.

Inijesti je do sada važeći ugovor isticao na kraju sezone, a novim ugovor stavio je tačku na spekulacije da bi mogao da napusti Barselonu, javlja Beta.

Andres Inijesta je u katalonski klub stigao sa 12 godina, 1996, za prvi tim je debitovao 2002. godine i do sada je osvojio 28 trofeja.

On je osam puta bio šampion Španije, osvojio je i pet trofeja u Kupu kralja i šest u Superkupu Španije. Inijesta je četiri puta podizao trofej u Ligi šampiona, dva puta u Uefa Superkupu, a sa Barselonom je i tri puta bio klupski prvak svijeta. 

Inijesta je do sada odigrao 633 utakmice u dresu Barselone i postigao 54 gola. 

Jedan od najboljih veznih igrača u ovom vijeku prije tačno 21 godinu debitovao je za Barselonu za igrače do 14 godina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.