U udesu u Kruševu teško povrijeđena žena, prebačena u KCCG (FOTO)
Foto: Čitalac Kodexa, sa mjesta nezgode

Bijelo Polje

U udesu u Kruševu teško povrijeđena žena, prebačena u KCCG (FOTO)

U bjelopoljskom naselju Kruševo došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba povrijeđena.

Do nezgode je došlo kada je vozač automobila "Volksvagen pasat"  A.Š.(19) udario  63-godišnju M.J. koja je u tom trenutku prelazila magistralu.

-Ona je zadobila teške tjelesne povrede. Nakon ukazane ljekarske pomoći u Urgentnom bloku Opšte bolnice u Bijelom Polju, prebačena je u Klinički centar u Podgorici - rečeno je Kodexu iz bjelopoljskog Urgentnog centra.

Od jačine udara napukla je šoferšajbna na pasatu, a očevici sa lica mjesta kažu da prizor nije bio ni malo prijatan.

22281225102081005458698981099111635o

Foto: Čitalac Kodex-a

Uviđaj su obavili službenici CB Bijelo Polje.

Saobraćaj na tom dijelu puta je bio zatvoren u oba pravca više sati.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.