Gusinje: U napuštenoj kući policija pronašla 110,5kg skanka
110,5 kg skanka pronađenih u napuštenoj kući

Za dva dana oduzeto ukupno 240kg skanka

Gusinje: U napuštenoj kući policija pronašla 110,5kg skanka

Granična policija Olava je juče obavljajući poslove nadzora državne granice prema Republici Albaniji, pronašla i oduzeli oko 110,5 kilograma marihuane tipa skank.

Službenici SGP Plav su, 5.oktobra oko 13 sati i 30 minuta, na području desnog Grnčara, zaseok Lazi, Opština Gusinje, u napuštenoj kući koja je vlasništvo pokojnog V.I, pronašli jedan najlonski džak i četiri veće crne torbe, od kojih je jedna bila otvorena.

"Pregledom torbi pronađeno je 105 većih pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine oko 110,5 kilograma. O događaju  obaviješten državni tužilac u Višem  državnom  tužilaštvu  u Bijelom Polju, koji se izjasnio da se torbe i džak izuzmu sa lica mjesta i dostave u Forenzički centar radi vještačenja. Preduzimaju se aktivnosti na identifikovanju lica koja su sakrila 110,5 kg skanka u napuštenoj kući u cilju dalje prodaje", kazali su iz Uprave policije.

Dan ranije, službenici SGP Plav, su, podsjećamo, u sadejstvu sa Odsjekom za borbu protiv droge, na udaljenosti od nekoliko kilometara od ove lokacije pronašli 128,4 kg skanka.

Policija Plava uhapsila je 4.oktobra L.R. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policijski službenici intenzivno tragaju za još dva lica osumnjičena za ovo krivično djelo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.