Ceca ponovo tužila Jelenu Karleušu zbog uvrede časti
Foto: Kurir

Na sudu nastavljaju rat

Ceca ponovo tužila Jelenu Karleušu zbog uvrede časti

Pjevačice Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša nastavljaju rat na sudu! Najveća balkanska folk zvijezda tužila je "malu od skandala" zbog tvrdnji da je Ceca naredila ubistvo njenog bivšeg vjerenika Zorana Davidovića Ćande 2000. godine, ali se JK u srijedu nije pojavila na prvom ročištu.

Njoj je poziv za sud uručen, a primila ga je Karleušina kućna pomoćnica. Ražnatovićeva je u pratnji advokata došla u Prvi osnovni sud u Beogradu nekoliko minuta ranije prije zakazanog termina, a sudnicu je napustila sa osmjehom na licu. Ceca je podnijela tužbu zbog "mnogobrojnih laži" koje je Karleuša javno iznijela na njen račun.

''Ne interesuju me razlozi zbog kojih se nije pojavila'', rekla je Ceca. ''To je u rukama suda. Razlozi za tužbu su laži, klevete, uvrede i izmišljotine. Sve je sad do suda, neću da polemišem o tome u medijima. Tužba je jedini način da zaštite sopstveni integritet i da se odbranite od kojekakvih ljudi. Jedina zamjerka mi je što su male kazne, jer kada neko mora da plati kaznu od hiljadu eura, prvo bi razmislio da li uopšte da pokuša nekome da uništi život i da ga vrijeđa. Ali time bi trebalo da se bave političari u skupštini''.

 

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.