Zoran Kalezić: Srećan sam zbog unuka, sad sam oženjen đed
Zoran i Irena

Život ispunjen

Zoran Kalezić: Srećan sam zbog unuka, sad sam oženjen đed

Crnogorski pjevač narodne muzike Zoran Kalezić prije tri mjeseca dobio je unuka Danila i ističe da su mu sin Filip i snajka Suzana, koji žive u Čikagu, podarili veliku sreću.

 Čim je saznao da je postao deda prvi put, otputovao je u Ameriku sa suprugom Irenom da vidi unuka.

Pjevač se krajem februara oženio drugi put i ne krije da mu je život sada ispunjen srećom.

- Vidio sam unuka i to je neopisiva radost - kaže za Novosti Zoran Kalezić, koji sa Irenom, inženjerkom mašinstva, živi u Kosovom Lugu u Crnoj Gori.

- Danilo je moj prvi unuk i sad sam oženjen đed. Ugrabio sam priliku da se oženim prije nego što postanem deda, možda se moja supruga Irena ne bi udala za đeda, ali sada je gotovo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.