Izvršitelji iseljavaju majku sa dvoje djece (FOTO)

Izvršitelji iseljavaju majku sa dvoje djece (FOTO)

Izvršitelji sa policijom došli su jutros kako bi iselili petočlanu porodicu iz stana u beogradskoj opštini Vračar.

Izvršitelji su sa policijom došli oko 9.30 sati, a drama i dalje traje. Policija je na licu mjesta, a komšije sprječavaju izvršenje.

00AleksPuskic620x0

Dobrila Petrović, koja je jedna od tzv. "zaštićenih stanara" i na koju se vodi stan od 88 kvadrata, stanovala je u stanu sa dvije ćerke i dva unuka.

Iseljavanje2

Dobrila je stan napustila sa unučićima koje su kod komšinice, a ostala je samo njena ćerka Snežana Petrović.Ona je rekla da su joj Centra iz socijalni rad poručili da će joj smjestiti djecu u prihvatilište ako ne bude imala gdje da ih ostavi.

Komšije ubjeđuju Snežanu, koja je još u stanu, da ne izlazi iz objekta.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.