U udesu na putu Cetinje- Budva povrijeđene dvije osobe
Ilustracija

U udesu na putu Cetinje- Budva povrijeđene dvije osobe

Na magistralnom putu Cetinje - Budva oko 18 sati došlo je do saobraćajne nezgode, u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

Nezgoda se dogodila u dijelu saobraćajnice blizu Auto moto -društva "Lovćen", a saobraćaj je trenutno u blokadi.

Kako je saopšteno Radiju Cetinje, povrijeđen je B.M. (27) sa Cetinja, koji je transportovan u Klinički centar Crne Gore. Sa njim je u vozilu bio V.K. (27), koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

Njih dvojica bili su u vozilu "Opel astra", a do nezgode je došlo kada su se sudarili sa putničkim automobilom "FIAT stilo", kojim je upravljao M.M. (67), a u kojem nije bilo povrijeđenih.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.