Čuvar zapalio vrtić: Stradalo četvoro djece
Ilustracija

U Brazilu

Čuvar zapalio vrtić: Stradalo četvoro djece

Četvoro male djece danas je poginulo, a više je povrijeđeno u vrtiću u gradu Žanaubi, na istoku Brazila, nakon što je čuvar vrtića polio zgradu alkoholom i zapalio je, saopštili su zvaničnici.

Brazilski novinski portal G1 javlja, pozivajući se na policijske izvore, da je u požaru poginula i jedna vaspitačica.

Lokalni mediji su čuvara identifikovali kao pedesetogodišnjeg muškarca koji je obezbjeđivao vrtić od 2008. godine, a motiv napada je za sada nejasan.

Većina povrijeđene i poginule djece je uzrasta od jedne do četiri godine, rekao je neimenovani vatrogasac u Žanaubi, navodeći da je i čuvar povrijeđen i da je u teškom stanju, prenosi AP.

Predškolska ustanova u Žanaubi, u državi Minas Žerais, stara se o oko 70 djece, navode lokalni mediji.

Krstarica

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.