Umrla majka Milorada Ulemeka Legije
Milorad Ulemek Legija

Beograd

Umrla majka Milorada Ulemeka Legije

Natalija Ulemek, majka Milorada Ulemeka Legije preminula je jutros u Beogradu, nakon što je poslednjih nekoliko dana bila na bolničkom liječenju, prenijele su Novosti.

Legija je osuđen na 40 godina zatvora zbog učešća u atentatu na premijera Zorana Đinđića i trenutno se nalazi na izdržavanju kazne u Kazneno popravnom zatvoru "Zabela" u Požarevcu, poznatiji kao "Alkatraz".

Milorad Ulemek Legija, jedna od kontroverznijih ličnosti u Srbiji, ali i šire, osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića, imao je iza sebe burnu prošlost.

Istetovirani legionar u istoriju srpskog, ali i evropskog i svjetskog pravosuđa ulazi kao rekorder sa presuđenih 160 godina robije.

Dobio je kazne od po 40 godina za atentat na premijera Zorana Đinđića, zločine zemunskog klana, trostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali, ali i za smrt Ivana Stambolića i pokušaj likvidacije Vuka Draškovića u Budvi.

Legija je rođen je 15. marta 1968. u Beogradu kao Milorad Ulemek.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.