Uhapšen Podgoričanin za dva lica se traga:  Na konja natovarili 128 kg skanka
Foto: Uprava policije, 128 kg skanka

Reon planine Godilja

Uhapšen Podgoričanin za dva lica se traga: Na konja natovarili 128 kg skanka

Policija Plava uhapsila je juče L.R. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policijski službenici intenzivno tragaju za još dva lica osumnjičena za ovo krivično djelo.

Službenici Stanice granične policije Plav i Odsjeka su, 4. oktobra oko 13 časova, prilikom obilaska reona desnog Grnčara, tačnije planine Godilje, na šumskom makadamskom putu iz pravca Republike Albanije naišli na tri lica koja su vodila konja natovarenog sa pet velikih torbi.

Policijski službenici su pokušali da izvrše kontrolu ovih lica, ali su se oni dali u bjekstvo.

"Nakon kraće potjere i pregleda terena policijski službenici su lišili slobode L.R. (29) iz Podgorice. Kod osumnjičenog je pronađeno pet velikih torbi u kojima su se nalazila 122 veća pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa sknak, ukupne težine 128,4 kilograma", saopšteno je iz policije.

128kgskanka2

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se L.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.