Terezi Mej usred govora uručen ''otkaz'' (VIDEO)
Tereza Mej

Formular P45

Terezi Mej usred govora uručen ''otkaz'' (VIDEO)

Sve što je moglo da krene po zlu, krenulo je tokom govora britanske premijerke Tereze Mej, koji je trebalo da ujedini torijevce da stanu uz nju.

Sve je počelo kada joj je jedan čovjek usred govora uručio formular „P 45“, koji se u Britaniji uručuje prilikom otpuštanja zaposlenih.

Komičar Sajmon Brodkin, koji glumi lika Lija Nelsona poznatog po bacanju novčanica na Sepa Blatera dok je ovaj još bio predsjednik FIFA, prekinuo je Terezu Mej tokom govora kako bi joj uručio formular „P 45“, koji mu je, prema njegovim riječima, dao Boris Džonson.

U formularu, koji se obično uručuje nekome prilikom otpuštanja iz firme, kao razlog se navodi: „Niti jaka, niti stabilna“ — jasno aludiranje na njen izborni slogan „Jaka i stabilna“.

U potpisu se navodi: Boris Džonson, prenosi Sputnjik.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.