Poljaku produžen pritvor 30 dana
Foto: Bar Info

Zapalio brdo u Baru

Poljaku produžen pritvor 30 dana

Osnovni sud u Baru je na predlog Osnovnog državnog tužilaštva poljskom državljaninu Davidu Šidlu zbog krivičnog djela izazivanje opšte sigurnosti, produžio pritvor za još 30 dana.

“Nakon sprovedenog izviđaja, Osnovno državno tužilaštvo u Baru podnijelo je optužni predlog protiv poljskog državljanina i istovremeno predložili da se okrivljenom produži pritvor”, saopšteno je iz tužilaštva.

Suđenje Poljaku zakazano je za 13.oktobar.

Poljski turista prethodno je uputio apel poljskom predsjedniku Andžeju Dudi tražeći pomoć da izađe, iz kako je naveo, “neljudskih uslova” crnogorskog zatvora u kojem “ćeliju dijeli sa ubicom, silovateljem i švercerom izbjeglica”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.