Bar: Srbijanac osumnjičen  da je obio sef i ukrao preko 20.000 eura
ilustracija

Raspisana potjernica

Bar: Srbijanac osumnjičen da je obio sef i ukrao preko 20.000 eura

Barska policija rasvijetlila je tešku krađu i uhapsila državljanina Srbije S.B. (52) iz Vrnjačke banje zbog sumnje da je u avgustu obio sef u hotelu „Biserna obala“ u Čanju, i ukrao 21.515 eura.

Kako su saopštili iz Uprave policije, sumnja se da je S.B. u noći između 19. i 20. avgusta ove godine podesnim sredstvom obio vrata u hotelu nakon čega je ušao unutra i obio bravu blagajničkog sefa iz kojeg je ukrao 13.200 eura koje su bile vlasništvo blagajnika u hotelu D.S, kao i 8.315 eura u vlasništvu hotela „Biserna obala“ Čanj – AD „Recreatours“.

"Protiv S.B. je nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio KD teška krađa. Za S.B. je raspisana potraga budući da se ne nalazi u Crnoj Gori.Barska policija je rasvijetlila i tešku krađu koja je počinjena 2. januara 2015. godine, u Kunjama u Baru, koju je, kako sumnjaju počinio Nikšićanin N.V. (24)", navodi se u saopštenju.

Barska policija je takođe rasvijetlila i tešku krađu koja je počinjena 2. januara 2015. godine, u Kunjama u Baru, koju je, kako sumnjaju počinio Nikšićanin N.V. (24).

Kako se sumnja, on je, obio vrata kuće oštećenog T.U. i izvršio premetačinu u kući, nakon čega je odnio dragocjenosti veće vrijednosti i potom pobjegao vozilom oštećenog T.U.

Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku, a za ukradenim stvarima se traga.

Krivična prijava protiv N.V. je nadležnom tužiocu podnijeta u redovnom postupku budući da se N.V. već nalazi u ZIKS-u zbog drugog kriv'i daičnog djela.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.