Ljekari ženi izvadili krompir iz vagine, nećete pogoditi odakle on tamo
Ilustracija

Ljekari ženi izvadili krompir iz vagine, nećete pogoditi odakle on tamo

Zaposleni u jednoj klinici u Kolumbiji bili su zaprepašćeni kada im se javila djevojka (22) kojoj je krompir, koji je bio u vagini kao vid kontracepcije, počeo da klija.

Osoblje u ambulanti u gradu Honda, rekli su da je dvadesetdvogodišnja djevojka došla žaleći se na bol u donjem abdomenu, a medicinska sestra Karolina Rojas je bila šokirana kada je vidjela da krompir bukvalno raste u njoj.

"Moja mama mi je rekla da ako ne želim da zatrudim, treba da stavim krompir dole i ja sam joj povjerovala", izjavila je pacijentkinja, prenio je colombiareports.co.

Rojasova je rekla da je krompir bio u djevojci oko dvije nedjelje i dodala da su uspjeli da uklone ovo povrće iz nje bez operacije i da ne očekuju da će imati nekih posljedica i promjena, osim što će od sada znati da ovo nije način da se zaštiti od neželjene trudnoće.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.