Uprkos razvodu riječi muža Done Ares slamaju srce
Foto: Instagram/Screenshot

Mjesec dana pred smrt najavila kraj braka

Uprkos razvodu riječi muža Done Ares slamaju srce

Bosanskohercegovačka pjevačica Dona Ares preminula je juče u 41. godini, poslije duge i teške bitke s karcinomom. Prije smrti na Instagramu je objavila da se razvodi od supruga Džavida Ljubovcija.

"Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej, hej.. Zbogom zauvijek", napisala je tada Donna Ares na Instagramu.

 

Објава коју дели Donna Ares (@donnaares) дана

Ranije je ipak govorila da je njen suprug bio uz nju od trenutka kad je otkrila da se bori s rakom.

"Ja najbolje znam kako mi je, sve što čovjeka zadesi mora prihvatiti ako hoće opstati. Napravio sam najbolje što je bilo u mojoj moći, pomogao sam koliko sam mogao. Poslom se borim protiv svega što se događa, bolje rečeno to je nešto što čovjeka prazni. S Donom sam i dalje u kontaktu, štoviše, svaki dan se čujemo. Uvijek sam uz nju, bio sam joj podrška. Već neko vrijeme ona boravi u rodnom Bihaću, išao sam je i posjetiti. Na prvom mjestu sam čovjek, pa onda sve ostalo", rekao je Ljubovci nedavno za Dnevni Avaz.

Doni se karcinom vraćao čak tri puta, a o svojoj borbi s bolešću otvoreno je pisala na društvenim mrežama i govorila u javnosti. Kako je otkrila, želja joj je bila napisati knjigu, no nažalost taj joj je san ostao neostvaren. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.