FSCG: Molimo navijače da ne čekaju posljednji trenutak za dolazak na stadion

Kako bi se izbjegle nepotrebne gužve

FSCG: Molimo navijače da ne čekaju posljednji trenutak za dolazak na stadion

Komisija za bezbjednost FSCG obavještava sve navijače da će kapije Gradskog stadiona za utakmicu Crna Gora – Danska biti otvorene od 18:45 časova, te iste moli da ne čekaju posljednji trenutak za dolazak na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, već da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, posebno imajući u vidu da će biti sproveden rigorozan pretres na ulaznim kapijama.

"Svi nedozvoljeni predmeti (pirotehinčka sredstva, transparenti nedozvoljene sadržine i drugo) koje gledaoci pokušaju unijeti na stadion biće oduzeti prilikom pretresa, kako bi se spriječili ispadi bilo koje vrste za vrijeme odigravanja utakmice. Napominjemo da je stadion pokriven video nadzorom kako bi se lakše identifikovali svi oni koji na stadion pokušaju unijeti zabranjene predmete i pirotehnička sredstva", saopšteno je iz FSCG.

Takođe, apeluju na sve navijače da isključivo sportskim navijanjem pomognu našoj reprezentacji u predstojećoj utakmici.

"Podsjećamo da je na utakmicama u organizaciji UEFA nema mjesta vrijeđanju na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, kao i da su ispadi te vrste najstrožije kažnjvi", saopšteno je.

Kako su kazali u funkciji obezbeđenja ovog događaja angažovan je veliki broj zaštitara, kao i potreban broj pripadnika Policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.