Kristal Hefner: Hju mi je promijenio život, nikada neće niko biti poput njega
Foto: usmagazine.com

Udovica nakon smrti supruga

Kristal Hefner: Hju mi je promijenio život, nikada neće niko biti poput njega

Hju Hefner, osnivač Playboya, najpopularnijeg magazina za odrasle, preminuo je u 91. godini života, prenose svjetski mediji. Hefner je preminuo u svom domu, od prirodne smrti, saopštilo je predstavništvo kompanije Playboy Enterprises Inc.

Njegova udovica Cristal Hefner odlučila je progovoriti i otkrila kako se osjeća nakon smrti supruga.

"Nisam imala snage da pišem i da se zahvalim ljudima na njihovoj podršci. Srce mi je slomljeno. I dalje sam u nevjerici", kazala je za People.

Dodala je i kako je sahrana bila u subotu u Illinoisu, u blizini Merlin Monro i Fare Faset.

"On je bio američki heroj, pionir. Nježna i ponizna duša koja je svoj dom otvorila svijetu. Osjećala sam koliko me voli. Vrlo sam zahvalna. Dao mi je život, dao mi je smjer, naučio me ljubaznosti. Uvijek ću biti zahvalna što sam bila uz njega, držala mu ruku i govorila mu da ga volim. Promijenio mi je život. Nikada neće biti čovjeka poput Hjua M. Hefnera", dodala je, prenosi radiosarajevo.ba.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.