Eksplozije u Banjaluci, uviđaj u toku (FOTO)
Foto: AA

Ima povrijeđenih?

Eksplozije u Banjaluci, uviđaj u toku (FOTO)

Ispred stambene zgrade kod Rebrovačkog mosta u Banjaluci ekslodirao je automobil, a prema nezvaničnim informacijama nakon njega još dva automobila parkirana u neposrednoj blizini.

 Policija je blokirala saobraćaj u ulici ispred ove zgrade, a iz Policijske uprave Banjaluka nisu u mogućnosti da saopšte više detalja. 

2017100322606835326433614Web

Foto:AA

Očevidci koji su se okupili u blizini ovog mjesta tvrde da su se u kratkom roku čule tri do četiri eksplozije, kao i da je jedna osoba povrijeđena, a da su joj pomoć pružila ekipa banjalučke Hitne pomoći.

Okupljeni građani komentarišu i da je pod automobil koji je prvi eksplodirao podmetnuta eksplozivna naprava. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.