LP: Raduje nas briga za liberale ali špekulacijama pojedinaca se ne bavimo

Nisu utemeljene u stvarnosti

LP: Raduje nas briga za liberale ali špekulacijama pojedinaca se ne bavimo

Dužni smo radi javnosti, članova i simpatizera da reagujemo na permanentne pokušaje kreiranja atmosfere linča prema Liberalnoj partiji i liberalima, iako smo decenijama odveć navikli na takve periodične pojave. Raduje nas iskazana briga za liberale, ali mi se špekulacijama ne bavimo, saopšteno je iz Liberalne partije.

"Navodne inicijative, pisma, ostavke, peticije, nikada i na bilo koji način nijesu stigli na adresu Liberalne partije, poštansku, elektronsku niti bilo koju drugu. Takve špekulacije u početku smo provjeravali međutim kako se redovno ispostavi da nijesu utemeljene u realnosti, više se ne želimo baviti takvim stvarima. Mi radimo shodno Statutu i tradiciji dobrih ljudskih odnosa i mimo toga ništa drugo", saopšteno je iz LP-a.

Iz ove partije kažu da se plaše "da je u pitanju samo fenomen i želja za ličnom promocijom, pričom radi priče i upotpunjavanja redaka u štampi ili na portalima nečim zanimljivijim od analize Zakona i kreiranja novih ekonomskih i socijalnih programa čime se Liberalna partija zapravo i bavi ovih dana".

"Sa zadovoljstvom ostavljamo svakome ko ima viška vremena da se bavi špekulacijama, politikanstvom i smišljanjem različitih kafanskih priča. Liberalna partija će na Kongresu koji nas čeka krajem oktobra ponuditi građanima i državi novi i svježi Program i Rezoluciju o daljem političkom djelovanju koja će građanima pokazati perspektivu za bolje poslove, za bolji zdravstveni sistem i školovanje njihove đece, riječiju, bolji kvalitet života", saopšteno je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.