Ona je najpoznatija modna blogerka, a našla se i na Forbsovoj listi bogatih
Kjara Feranji

Pobjednica u modnoj kategoriji

Ona je najpoznatija modna blogerka, a našla se i na Forbsovoj listi bogatih

Prestižni časopis "Forbes" objavio je tradicionalnu listu najuticajnijih osoba na svijetu. U modnoj kategoriji pobedila je "glatko" italijanska blogerka Kjara Feranji.

Ovu tridesetogodišnju djevojku svijet je upoznao putem modnog bloga "The Blonde Salad", a danas ima milione sledbenika na društvenim mrežama, ali i milione na računu. U međuvremenu je postala i dizajner odjeće i modnih dodataka, prenosi Super Žena.

chiarra1

Foto: magazinedelledonne.it

To se pokazalo kao pun pogodak, pa je njena modna linija samo prošle godine donijela zaradu od 20 miliona dolara. Zanimljivo je da se o njenom uticaju i finansijskim dometima raspravljalo čak i na prestižnom Harvardu.

chiarra2

Foto: Gioia

Plavokosa Italijanka je blog pokrenula, po sopstvenom priznanju, iz čiste zabave, a vrlo brzo je shvatila da joj on može biti i izvor prihoda. Danas ona planira svoje vjenčanje sa Fedezom, italijanskim muzičarem i uživa u slavi i plodovima svoga rada.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.