“Sanjala sam da odlazim... Nije bilo dobro”
Dona Ares

Ovako su se poznati oprostili od Done Ares

“Sanjala sam da odlazim... Nije bilo dobro”

Pjevačica Dona Ares danas nas je napustila, u 41. godini života, a za sobom je ostavila pjesme koje će se još dugo pjevati na ovim prostorima.

Njene kolege su izrazile tugu zbog njenog preranog odlaska, a jedan od njih bio je Saša Matić.

"Porazila me je ova tužna vijest. Bili smo jako dobri prijatelji, uvijek sam bio tu uz nju i bio sa njom u najtežim momentima, pomagao sam joj, iako to nije tražila. Mnogo smo se voljeli, naše energije su se prepoznale. Nemam riječi da izrazim koliko će mi nedostajati, Dona je bila lavica do kraja", rekao je Saša Matić za Blic, dok je Fuad Backović Din na društvenim mrežama napisao emotivnu poruku:

"Bol koju osjećam za tobom, draga Azra, neopisiva je... Dušo moja! Grozan dan...".

Dženan Lončarević bio je iznenađen kada su mu saopštili šta se dogodilo.

"Zatekli ste me sad sa tom informacijom. U šoku sam. Baš mi je žao. Ona je bila divna žena. Ne znam šta bih vam više rekao, šokiran sam", rekao je Lončarević.

"Šokirala me je ova vijest. Nas dvije smo se znale i mogu da vam kažem da je bila veliki čovjek, veliki borac, vjerovala sam da će dobiti ovu bitku i da će pobijediti. Ona sada ide na krilima anđela, možemo samo da se pomolimo za njenu dušicu i da se molimo da je otišla na bolje mjesto, duša jedna napaćena", rekla je potrešena Sanja Đorđević.

"I da se nismo znali i da nismo imali duet, mlad život je mlad život. Mlada je cura bila, mi smo imali vrhunsku saradnju. Znam je od njenih početaka i očekivao sam da će otići u drugom pravcu, a kada sam je prvi put čuo pjevala je Vitni Hjuston, zaledio sam se. Talentovana i borba koju je vodila bila je teška i ona ništa nije krila i sa svima je dijelila svoju borbu. Tuga velika", naveo je Halid Bešlić.

"Pamtiću je kao dobrog čovjeka, dobrog kompozitora, kantautora, drago mi je što sam dio njene diskograifje. Ona je prije svega bila divan čovjek, divna žena, pravi prijatelj. Ja sam tokom svih ovih godina dok se borila sa kancerom bio u kontaktu sa njenim suprugom Džavidom, redovno sam se informisao o njenom zdravstvenom stanju i pružao joj podršku da se izbori sa bolešću", podijelio je Šako Polumenta.

"Izjavljujem saučešće njenoj porodici i njenom Džavidu. Čula sam se sa njim prije neki dan oko nekih pjesama. Mnogo mi je žao. Znala sam Donu i bila je fenomenalan muzičar i osoba", kazala je Milica Todorović.

Pjevačica koja ju je, rekla je svojevremeno, bodrila da "udari na bolest" Jelena Karleuša, ostavila je na Twitteru poruku "da sada više ništa ne boli".

Koleginica Milica Pavlović ju je nazvala borcem, a Maja Berović je napisala da nema riječi kojima bi je opisala, kamoli bol koju je osjetila kada je saznala tužnu vijest. 

A, Ivana Selakov da je mislila da će i ovog puta uspjeti da se izbori...

"Počivaj u miru Dona Ares", napisao je Aca Lukas na svom Instagram profilu, nakon čega su uslijedile mnogobrojne poruke njegovih obožavatelja, a prvi čovjek "Granda" Saša Popović iskazao je svoju tugu za odlaskom pjevačice.

"Veoma me je potresla ova vijest. Riječ je o mladoj osobi, koja se kao lav borila za svoj život... Saučešće porodici, prijateljima, ali i svim poštovaocima Donine muzike", naveo je Saša.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.