Uhapšen Budvanin: Prijetio puškom sugrađaninu nakon svađe
Ilustracija

Budva

Uhapšen Budvanin: Prijetio puškom sugrađaninu nakon svađe

Policija Budve je juče 1. oktobra u sklopu pojačanih aktivnosti prema članovima OKG u Budvi, uhapsila R.V. (31) iz tog grada, zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"On je, kako se sumnja, oko 11 časova na seoskom putu u mjestu Čučuci nakon kraće rasprave uperio cijev lovačke puške u G.B. iz Budve. Nakon toga G.B. je uspio da uhvati cijev puške i da je otme od R.V. kojom prilikom je polomljen kundak od puške. R.V. je nakon ovog događaja, sumnja se, sakrio predmetnu pušku", saopšteno je iz policije.

Službenici CB Budva pronašli su i oduzeli pušku i sedam komada municije, u ilegalnom posjedu.

Oduzeta puška i municija biće upućena u Forenzički centar rad vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se R.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz UP.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.