Avganistanac na smrt izbo mladića iz Srbije

Tuča u Beču

Avganistanac na smrt izbo mladića iz Srbije

U Bečkom okrugu Otakring u tuči sa grupom Avganistanaca i Čečena smrtno je stradao je dvadesetjednogodišnji državljanin Srbije, a teško ranjen godinu dana stariji mladić iz Bugarske.

Šest osoba je učestvovalo u tuči koja se dogodila tokom noći između subote i nedjelje, a jedan iz četvoročlane grupe Avganistanaca i Čečena, nožem je izbo Bugrina i Srbina, koji je zadobio povrede od kojih je preminuo u bolnici saopštila je policija dodajući da je njegov prijatelj, Bugarin, takođe je sa teškim povredama prebačen u bolnicu, a policija je uhapsila četiri osobe koje su osumnjičene da su počinile ovaj zločin.

Srbin i Bugarin potukli su se sa četvoricom Avganistanaca i Čečena na na trotoaru oko stanice podzemne željeznice linije U6, a kako je saopštio portparol policije Harald Seres uzrok svađe još nije poznat.

Nakon što su izboli Srbina i Bugarina četvoročlana grupa pobjegla je, ali je policija brzom intervencijom uspjela da im uđe u trag. Avganistanca koji je izbo mladiće pronađen je obliven krvlju svojih žrtava.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.