Čepurci: Nova ulica za dva mjeseca
Foto:podgorica.me

Vrijednost investicije 174.781,31 eura

Čepurci: Nova ulica za dva mjeseca

U sklopu radova na opremanju lokacija u zahvatu DUP-a „Čepurci“, predviđeno je da se izvede saobraćajnica duž ograde gradskog groblja „Čepurci“, od ulaza sa zadnje strane, do uklapanja na postojeću saobraćajnicu u podnožju Brda Ljubović.

Dužina saobraćajnice iznosi oko 220 metara, a širina 6 metara. Širina obostranih trotoara iznosi po 2 metra.

Uz saobraćajnicu, duž ograde Centra za djecu i mlade „Ljubović“ i predviđeno je 46 parking mjesta, od čega su četiri namijenjena licima smanjene pokretljivosti - saopšteno je iz PG Biroa.

Od prateće infrastrukture, predviđena je javna rasvjeta, vodovod, fekalna, atmosferska i tk kanalizacija.

Radovi su otpočeli prethodne sedmice.

Nakon uklanjanja šiblja i humusa, na trasi se pojavio deblji sloj otpada, koji je izvođač prethodnih dana uklanjanjao sa trase.Vrijednost investicije je 174.781,31 eura, a radove izvodi firma „Fini dom“ d.o.o. iz Podgorice. Rok za realizaciju radova je 60 dana - istakli su iz Glavnog grada.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.