Regionalni Vodovod stipendira sedam studenata
Ilustracija

200 eura mjesečno

Regionalni Vodovod stipendira sedam studenata

Javno preduzeće Regionalni vodovod Crnogorsko primorje dodijeliće sedam stipendija, u mjesečnom iznosu od 200 eura, najboljim studentima za studijsku 2017/18. godinu.

“Stipendiraće se sedam studenata, državljani Crne Gore i to prioritetno po jedan iz opština Bar, Budva, Kotor, Tivat, Herceg Novi i Ulcinj” navodi se u konkursu.

Ukoliko studenti iz opština Crnogorskog primorja ne budu ispunjavali uslove konkursa, stipendije će biti dodijeljene studentima iz drugih opština iz Crne Gore.

Stipendiraće se studenti sa Elektrotehničkog, Mašinskog, Građevinskog, Metalurško-tehnološkog i Ekonomskog fakulteta.

Pravo na stipendiju imaju redovni studenti koji prvi put upisuju semestar studijske 2017/18. godine, koji su položili sve ispite iz prethodnih godina studija i postigli indeks uspjeha u toku studija najmanje 8,50.

Dokumenta se podnose do 31. oktobra.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.