Udovica Hjua Hefnera ipak dobija bogatstvo: Evo kako izgleda vila u kojoj ostaje(FOTO)

Uprkos spekulacijama

Udovica Hjua Hefnera ipak dobija bogatstvo: Evo kako izgleda vila u kojoj ostaje(FOTO)

Uprkos spekulacijama da neće dobiti ništa od njegovog bogatstva, udovica Hjua Hefnera, Kristal Haris, naslijediće pet miliona dolara i ostati u kući vrijednoj sedam miliona koju joj je kupio osnivač „Plejboja“.

Predbračni ugovor blokirao je Harisovu da bilo šta dobije od Hefnerovog bogatstva, koje je procijenjeno na 43 miliona dolara. Umjesto toga, ono je podijeljeno na njegovo četvoro djece, Univerzitet Južne Kalifornije i nekoliko humanitarnih organizacija.

Hefnervila2

Ipak, u ugovoru se pominje i Hefnerova udovica, kojoj je namijenjeno pet miliona dolara, kao i četvorosobna kuća u Holivud Hilsu, piše Ti-Em-Zi.

Hefnervila3

Hefner je kupio kuću od 550 kvadratnih metara za malo manje od pet miliona eura, a tapiju na nju ostavio u nasledstvo Harisovoj 2012. godine, godinu dana prije nego što su se vjenčali, prenosi RTS.

Hefnervila4

Osim četiri spavaće sobe, kuća ima pet kupatila i veliki „infiniti“ bazen, a sada vrijedi oko sedam miliona dolara.

Unutrašnjost je uređena u modernom stilu sa bijelom hrastovinom kao osnovom. Dizajneri kažu da je opremljena i ukrašena potpuno drugačije nego klasično zdanje od kamena i mahagonija, kako je stilizovana „Plejboj vila“.