Demokrate: Kako god Javni servis izvještavao DPS ima najmanje prava da prigovara
Demokrate

"Kakve treba da budu informacije"

Demokrate: Kako god Javni servis izvještavao DPS ima najmanje prava da prigovara

Kako god Javni servis izvještavao, Organizovana kriminalna grupa, zvana DPS, ima najmanje prava da kritikuje i prigovara, navodi se u saopštenju Demokrata.

"Ovo iz razloga što bi za RTCG bilo opravdano da organizuje i serijal o pljačkanju građana Crne Gore od strane OKG DPS, a ne da bude predmet kritike zbog  zapažanja štetnosti jednog zakona koji se silom usvaja. Kakve to treba da budu informacije koje bi zadovoljile sve uši članova OKG, a da nije "minut,dva"", navodi se u saopštenju Demokrata.

Dodaju da ukidanje naknada majkama sa troje ili više djece isto zvuči kako god da se prenese, kao i povećanje PDVa ili napadi premijerove porodice na Demokrate i novinare.

"Zar treba javni servis da se oboji u ružičasto i da se skrati informativni program na minut dva, da bi zadovoljio čula pojedinaca koje je izoštrio Beba Popović. Takođe začuđeni smo ambicioznim brojkama od 150 000 glasača DPS-a, a znate dobro da ste prepolovljeni i da vam građani više ne vjeruju. 
Vaš sunovrat više ne možete zaustaviti prijetnjama i kritikama, niti bilo čim, ali razumijemo paniku iz koje izvire vaš bijes usljed vidnog izmicanja političkog tla ispod vaših nogu. Morate se pomiriti sa činjenicom da ste gotovi, znamo da je to teško, ali ostavite se ovakvih i sličnih napada na medije, a naročito na teme gdje naročito nijeste u pravu", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.