Vujanović službenicima MUP-a: Brinete o bezbjednosti svih građana
Filip Vujanović

Čestitao Dan unutrašnjih poslova

Vujanović službenicima MUP-a: Brinete o bezbjednosti svih građana

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je Dan unutrašnjih poslova 2. oktobar.

"Povodom 2. oktobra–Dana unutrašnjih poslova, svim pripadnicima i pripadnicama službi Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, ministru Mevludinu Nuhodžiću i direktoru Slavku Stojanoviću, upućujem srdačne čestitke i želje da, kao i do sada, predano i odgovorno obavljaju, za državu i ukupno društvo, značajne obaveze i zahtjevne dužnosti", poručio je Vujanović.

Naša država je, kako navodi Vujanović, čvrsto opredijeljena da u skladu sa strateškim integracionim pravcima, nastavi realizaciju reformskih ciljeva kroz intenzivan razvoj bezbjednosnog sistema i snažnu međunarodnu saradnju, čime obezbjeđujemo sigurnost građana, njihove imovine, kao i zaštitu ljudskih prava i sloboda.

"Uvjeren sam da ćete nastaviti da djelujete u afirmaciji ovih vrijednosti i istrajnom i beskompromisnom borbom protiv organizovanog kriminala, korupcije i terorizma dajete doprinos bezbjednosti svih građana Crne Gore, čemu smo kao država bezrezervno posvećeni. U to ime još jednom vam čestitam Dan unutrašnjih poslova“, kazao je Vujanović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.