Crna Gora dobila rivale u premijernom izdanju Kupa Evrope
Foto: VPSCG

Crna Gora dobila rivale u premijernom izdanju Kupa Evrope

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće u grupi C premijernog izdanja Kupa Evrope sa selekcijama Italije, Njemačke i Rusije odlučeno je žrijebom u italijanskoj Ostiji. Domaćin turnira je Italija.

U grupi A igraće Mađarska, Španija, Francuska, Rumunija i Gruzija, a u grupi B selekcije Srbije, Grčke, Hrvatske, Holandije i Turske. Po tri prvoplasirane iz grupa A i B i dvije prvoplasirane iz naše grupe palsiraće se na finalni turnir koji čine dvije grupe sa po četiri tima. Utakmice preliminarne faze su na programu od 17-19 novembra 2017. godine, finalni turnir će se igrati od 15. do 18. februara 2018. Super finale je na programu od 6. do 8. aprila, a na njemu će učestvovati po dvije najbolje plasirane selekcije iz obje grupe sa finalnog turnira.

Obezbjeđen je i nagradni fond, prvoplasirana ekipa zaradiće 25 hiljada eura, drugoplasirana 15 hiljada, a trećeplasirana 5 hiljada eura. Crnu Goru je na žrijebu predstavljao član UO VPSCG Aleksandar Tičić.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.