Knežević poručio: Dok sam investirao, pare bile
Duško Knežević

"Pustite moje zaposlene, ja vam stojim na raspolaganju"

Knežević poručio: Dok sam investirao, pare bile "čiste"

Pozivam Specijalno tužilaštvo da moje zaposlene pusti na miru, oni su novac koji pripada meni i za koji u svakom momentu imam dokaze odakle mi je, po mom nalogu, konvertovali u eure, poručio je Duško Knežević.

Povodom privođenja zaposlenih u sistemu Atlas Grupe zbog navodnog pranja novca, oglasio se predsjednik Atlas Gupe dr Duško Knežević.

"Ako već nekoga morate da privodite zbog toga, ja vam stojim na raspolaganju čim se oporavim od operacije, obavljene nedavno u Beogradu. To su moji zaposleni i ja stojim iza njih. Čak i ako ima bilo kakvih elemenata krivičnog djela, a uvjeren sam da nema, ja sam taj koji je spreman da odgovara", naveo je Knežević.

On je podsjetio da je Atlas Grupa, čiji je predsjednik i vlasnik od osnivanja, u prethodne dvije decenije investirala u Crnoj Gori nekoliko stotina miliona eura i to uglavnom novca koje je prihodovao, kako kaže, od profita svojih kompanija iz Srbije i inostranstva, sa partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih zemalja.

"Samo investicija u Atlas Capital Centar iznosila je 200 miliona dolara. Moj legalno stečen novac je investiran u Crnu Goru značajno je doprinio sveobuhvatnom razvoju Crne Gore, a posebno njene ekonomije. Da li se tada postavljalo pitanje i kreirale optužbe koje se sada pokušavaju na senzacionalistički način predstaviti? Nisu, jer nema osnova, kao ni u ovom slučaju. Ponavljam, moji zaposleni nijesu ništa krivi i ne mogu biti krivi po bilo kom osnovu.", zaključio je Knežević.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.