Glumica Kejt Vinslet nije stala na vagu 12 godina
Kejt Vinslet

Loše utiče na raspoloženje

Glumica Kejt Vinslet nije stala na vagu 12 godina

Holivudska zvijezda Kejt Vinslet rekla je da se nije mjerila 12 godina i posavjetovala druge žene da rjeđe staju na vagu.

Glumica je to otkrila govoreći o svom novom filmu Planina između nas, u kojem glumi zajedno sa Idrisom Elbom, a u jednoj sceni on mora da je izvuče iz potoka.

„Bilo mu je prilično teško. Ne znam koliko imam kilograma. Nisam se mjerila 12 godina“, objasnila je Kejt.

Zvezda Titanika posavjetovala je i druge žene da ne robuju vagama i da se ne mjere svaki dan, jer to loše utiče na raspoloženje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.